loader
Vent venlistdotted

Bedømmelser og anmeldelser af Bildeleshop.dk

4.94 /5

( Anmeldelser - 276113 )

4.94 /5
(Anmeldelser - 276113)
  • 5
    (246511)
  • 4
    (10271)
  • 3
    (1629)
  • 2
    (248)
  • 1
    (83)
  • Pris på produkter + 234548

    9771 -
  • Levering + 106301

    10512 -
  • Sortiment + 170772

    25513 -
  • Anvendelighed + 155807

    9943 -
  • Søgeeffektivitet + 54684

    7453 -
Gentag salgsdynamik hos Bildeleshop.dk mellem 2013 og 2017

Kundeanmeldelser

T.M.
2017-07-05

Har bestilt flere gange hos bildeleshop.dk. Jeg er yderst tilfreds. varene kommer rimeligt hurtigt og så er priserne meget billigere end noget andet jeg har set. Kvaliteten er super. Det er et fantastisk koncept, Har én gang måtte ringe og få min ordre annulleret da jeg manglede delene akut, og Bildeleshop ikke kunne levere hurtigt nok. De refunderede pengene og annullerede ordren uden besvær =b tommel op! Have ordered several times at bildeleshop.dk. I am extremely satisfied. The goods arrive reasonably fast and prices are much cheaper than anything else I've seen. The quality is super. It's a great concept, once called and canceled my order as I was missing the parts urgently, and Bildeleshop could not deliver fast enough. They refunded the money and canceled the order without difficulty = b thumb up!

W.
2020-05-08

First time user of bildeleshop.dk. Am very pleased with the price, range, service & support. For example, they detected and advised that one component in my reasonably large order, was not compatible with my model of car, and recommended an alternative. I also wanted to add something after placing the order, but didn't want to pay a second shipping fee, and they were very helpful with putting it altogether in one shipment. As a tip for anyone wanting an English version of the website, they are also known as Autodoc, and for that site the mobile app is all in English (but note that order details are not linked between Autodoc and Bildeleshop.dk so you can only use one or the other to track your orders).

Bildeleshop.dk
2020-05-12

Dear Customer, thank you very much for your detailed review. We are happy to learn you are satisfied with your shopping experience! Best regards, Bildeleshop Team

S.J.
2017-04-06

Da jeg tilsyneladende havde forlagt mine hjulbolte, bestilte jeg 16 stk. hjulbolte til min Peugeot 107 forleden, ligesom jeg med VISA betalte for bestillingen. Dagen efter lykkedes det mig at finde mine hjulbolte, hvorfor jeg ringede til bildele og annullerede min bestilling. Jeg havde en god oplevelse med pgl servicemedarbejder som fortalte, at de straks ville returnere mine penge, som i øvrigt var indsat i bank i går. God service som fortjener stor ros. vh Johnny S.

A.P.
2016-10-17

Købte et sæt baglygteglas til vores Mercedes sprinter, desværre var det ene glas knækket i det ene hjørne, kontaktede kundeservice ingen problemer i det få dage efter kom der et nyt glas, så man kan sige Bildeleshop holder hvad de lover med 100 % tilfredshed og lige til sidst, halv pris hos Bildeleshop i forhold til prisen i Danmark hilsen Mobilnet.dk Arne Petersen

A.G.
2017-07-11

Bred sortiment, selv til min gammel Toyota Carina E. Super god og hurtig kommunikation med support afdelingen via e-mail. Hurtig levering med GLS, bestilte delene torsdag aften og modtog dem præcis ugen efter. Hurtig levering, når man tænker på at delene bliver sendt fra Sydtyskland. Super. Har handlet her på webshoppen flere gange nu og er fuldt ud tilfreds.

L.
2019-08-21

Super priser og sortiment. Fornuftig levering, som dog ikke er super hurtig (4-6 arb dage). Så man skal lige planlægge sit arbejde. Jeg bestilte dele til en Astra H, det gik fint. Alt modtaget ok. Vinduesviskerne måtte dog files til, for at de kunne monteres. Kan klart anbefale butikken.

J.F.
2017-10-05

Supergod side der er nem at finde rundt i. Det eneste jeg finder negativt er de skiftende rabatter hele tiden. Det er jo nærmest umuligt at vide hvornår det er billigst at bestille. Det er jo megatræls at bestille en dag hvor der står —10% og så dagen efter står der -19%.

P.
2016-09-02

Kan varmt anbefale Bildeleshop. Har købt flere gange hos dem. På min første ordre hvor jeg købte bremseskiver og klodser samt to tågeforlygter, sparet jeg over kr. 1.600,- i forhold de billigste priser i DK. Dog er der huller i deres sortiment :-(

T.F.
2019-04-12

Har nu fået leveret 3 ordre, inden for kort tid, og lige afgivet 4. ordre, er yderst tilfreds, med produkter og priser. MEGET tilfreds med KUNDESUPPORT og svar derfra via mail. Er nu spændt på om min 4.ordre kan nå at blive leveret inden påske ;-)

R.
2016-07-13

Super sted at handle gode billige dele. Fragten tager mellem 3-5 hverdage, men det er til at leve med til de lækre priser. Mange dele er de samme som bilfabrikanterne bruger f.eks ATE, lemförder osv.. Har købt, og køber alle mine sliddele her.

S.C.
2019-06-03

Super sortiment, og priser der matcher kvaliteten. Fragtprisen er dog lige i overkanten og kan ofte gøre at jeg vælger fra. Synd at man ikke kan vælge mellem flere fragtformer alt efter hvor hurtigt man ønsker at modtage/afhente sit køb.

P.J.W.
2018-01-26

Virkeligt positivt overrasket, Vare bestilt den 20-01-2017 afsendt den 23-01-2017 og lander i Parcel shop i Sverige den 25-01-2017 :-) og varen er fuldstændig som beskrevet på hjemmesiden! Super handel.

L.H.P.
2017-08-08

Fantastisk udvalg af kvalitetsdele. Kompetent support. Hurtig levering. Imponerende priser. Så er der noget ved at reparere sin gamle bil. Ærgeligt at man ikke kan give 6 stjerner :-) :-)

J.V.
2019-06-12

Tilfreds med det store udvalg indenfor alle grupper, priserne er meget fornuftige, men ved andre har oplevet en lidt lang leveringstid, selv om varen er på lager.

S.B.
2017-12-02

Havde lidt problemer med en fejl-levering, dette blev løst på aller bedste vis af kundeservice-medarbejder Maria! Super service, 10 stjerner ud af 5 mulige!

K.
2017-06-14

Det er et stort udvalg til rådighed af de forskelige dele og gode priser til forhold hvad de koster i Danmark og god kvaligtet, hurtig levering.......

L.R.
2016-11-29

Kæmpe udvalg af mærkevare dele til det halve af Thansens privatkøbspriser. 2 dages levering. Perfekt. Nu kan man selv tjene på DIY og ikke kun TH.

A.
2016-06-09

jeg er yders tilfreds bor på færøerne jeg har altid haft vare inden for en uge og priserne er helt ok for mig Jeg har min 3. ordre på vej

P.T.
2016-10-12

super god side handler der meget og får altid tingne til tiden og har ikke oplevet dårlig kvalitet eller ting der ikke passet

J.J.K.
2016-09-16

Delene ankom indenfor en uges tid. ikke dårligt taget i betragtning af at man bestiller direkte fra tyskland til Færøerne.

2020-07-05

Anmeldelser præsenteres selektivt

Bedøm venligst

Vælg en stjerne
5/5
  • Pris på produkter

    + -
  • Levering

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Anvendelighed

    + -
  • Søgeeffektivitet

    + -
Indtast dit navn
Indtast venligst din e-mail. Den vil ikke blive vist på hjemmesiden
For at fortsætte, erklære dig enig i fortrolighedspolitiken
Din mening er vigtig for os
Indkøbsvogn
#
Din indkøbsvogn er tom